Vijesti
Tuesday, 08.03.2022.

Međunarodni dan žena

Svim članicama i ostalim kolegicama čestitamo 8. ožujka Međunarodni dan žena!

Vlado Korbar, sindikalni povjerenik


Thursday, 23.12.2021.

Poštovane članice i članovi,

i u ovim teškim covid vremenima čestitam vam Božić i želim svako dobro u novoj 2022. godini.
Ovu godinu okončavamo relativno uspješno jer smo potpisali XIX. dodatak Kolektivnom ugovoru kojim zadržavamo sve odredbe iz dosadašnjih dodataka, a poslodavac jamči i primjenu nove osnovice (doduše tek od 1.10.2022.-ali važno da se pravo ne gubi). Osnovica se indeksira za 3,4% i iznosit će 5.689,00 kn. U privitku je XIX. dodatak KU.
Uskoro nas očekuju promjene u organizacijskoj strukturi gradske uprave-ustrojavanje novih ureda i postavljanje nekih službenika na nova radna mjesta. Budno ćemo pratiti taj proces zajedno s vama te za svaki slučaj neprihvatljivog rasporeda (sa stajališta njenog/njegovog materijalnog i drugog relevantnog položaja) službenika zatražiti promtnu zaštitu pravne službe SDLSN RH.
U tim i takvim okolnostima ove godine nismo priredili nikakve posebne darove osim već standardno uobičajenog noćenja za 2 osobe u Lovranu u izvansezonskim terminu.

XIX. dodatak KU 

Vlado Korbar 


Friday, 12.11.2021.

Poštovane članice i članovi,

u prilogu vam dostavljamo pismo koje je predsjednica SDLSN RH gospođa  Iva Šušković uputila predsjedniku Vlade RH gospodinu Andreju Plenkoviću u svezi proširene uporabe COVID potvrda. Detaljnije informacije možete naći na službenoj stranici SDLSN RH.

DOPIS PREDSJEDNIKU VLADE - COVID POTVRDE 


Tuesday, 09.11.2021.

Poštovane članice i članovi,

u središnjici SDLSN RH izrađena je anketa čiji bi rezultati dali podlogu za daljnje akcije našega Sindikata prema pitanju uporabe COVID potvrda, pa vas stoga molimo da je u što većem broju ispunite. Anketa traje do 10. studenog do 14.00 sati.

Anketa 


Thursday, 14.10.2021.

Poštovane članice i članovi,

u prilogu vam dajemo ponudu opg-a  za prodaju mandarina.

Ponuda