Vijesti
Thursday, 06.04.2023.

SRETAN USKRS!


Tuesday, 28.03.2023.

Poštovane članice i članovi,

u privitku vam dostavljamo obavijest za sportske igre SDLSN RH U Zatonu.

Obavijest Zaton

Administrativne zabrane Zaton 


Monday, 27.03.2023.

Poštovane članice i članovi,

u prilogu vam dostavljamo I. dodatak Kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba.

I. dodatak Kolektivnom ugovoru 2023. 


Wednesday, 08.03.2023.

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

U POVODU 8. OŽUJKA MEĐUNARODNOG DANA ŽENA SINDIKALNI POVJERENIK UPUĆUJE SVIM ČLANICAMA KAO I OSTALIM KOLEGICAMA UPUJUĆUJE NAJSRDAČNIJE ČESTITKE!
Tuesday, 21.02.2023.

Poštovane članice i članovi,

ovim putem vas obavještavamo da smo danas, 21. veljače 2023. predali u ime naše Podružnice SDLSN RH, Sindikata vatrogasaca grada Zagreba, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi, Nezavisnog sindikata knjižničara Hrvatske, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Sindikata obrazovanja, medija i kulture Hrvatske i Sindikata odgoja i obrazovanja Hrvatske zahtjev prema gradonačelniku Grada Zagreba da nas najkasnije do 10. ožujka primi na zajednički sastanak a vezano za visinu plaće i visinu materijalnih prava zaposlenika gradske uprave, predškolskih ustanova, kulture, knjižnica i vatrogasaca Grada Zagreba.

Uz iskrene čestitke djelatnicima Zagrebačkog holdinga na izborenim dodatnim pravima vezanim uz visinu plaće i ostalih materijalnih prava, želimo na tom sastanku s gradonačelnikom afirmirati ulogu i značaj i djelatnosti čiji djelatnici su udruženi u navedenim sindikatima, a čiji je rad po našem dubokom uvjerenju jednako važan za kvalitetu života i zadovoljavanje javnih potreba u glavnom gradu Republike Hrvatske. 

O terminu sastanka obavijestit ćemo vas kad ga dobijemo. 


«  ‹  [1] [2] [3] [4] [5]    »