Vijesti
Tuesday, 17.05.2022.

Poštovani,

i ove godine na 27. Sportskim susretima SDLSN RH Grad Zagreb je osvojio prvo mjesto u ukupnom redoslijedu ekipa. Za detaljni prikaz rezultata i atmosfere na Susretima kliknite na link u nastavku. 

Sportski susreti SDLSN RH 2022.-rezultati 


Friday, 06.05.2022.

Obavijest članovima

S obzirom da se u posljednje vrijeme mogu čuti izjave kako se zbog "manjka članova" gasi SDLSN RH i priključuje sindikatu policije, članovima skrećemo pozornost kako se najvjerojatnije radi o " neprijateljskoj propagandi" drugih sindikata (kako bi rekao jedan naš dugogodišnji istaknuti sindikalist), i to potaknuta od pojedinaca koji atakiraju na naš Sindikat nakon što njime nisu uspjeli u potpunosti zavladati iznutra. Osobito su nasrtali na našu Podružnicu (o čemu postoje brojni dokazi i svjedoci), no zahvaljujući vama drage članice i članovi uspjeli smo ostati najveća i najvažnija podružnica u SDLSN RH ujedno i jedina reprezentativna za kolektivno pregovaranje u Gradskoj upravi Grada Zagreba.
Thursday, 28.04.2022.

Međunarodni praznik rada

Svim članicama i članovima, kao i ostalim službenicima i namještenicima čestitamo 1. svibnja, Međunarodni praznik rada!
Friday, 15.04.2022.

Uskrs

Svim članicama i članovima, kao i ostalim kolegicama i kolegama, upućujem srdačne čestitke povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.
Vlado Korbar 
Sindikalni povjerenik
 uskrs

Wednesday, 06.04.2022.

Poštovane članice i članovi,

obavještavamo vas da je SDLSN RH objavio na svojoj stranici pojedinosti u vezi s organizacijom i sudjelovanjem na 27. sportskim susretima SDLSN RH-Zaton od 11.-15. svibnja 2022., pa vas upućujemo na njihovu stranicu www.sdlsn.hr.

Kada budu poznati svi detalji relevantni za članove naše Podružnice objavit ćemo i vlastitu obavijest. Ako ste zainteresirani za odlazak u Zaton i/ili sudjelovanje u sportskim natjecanjima molimo javite nam se, soba 254 ili tel. 1254.

- plakat 
- obavijest o Susretima
- prijavni obrazac za sportske ekipe
- opće propozicije 


«  ‹  [1] [2] [3] [4] [5]    »