Friday, 23.09.2022.

Poštovane članice i članovi,

u privitku vam dostavljamo dokumentaciju koju smo primili od SDLSN RH a u svezi procedure za povrat depozita i članskih uloga koji članovi i bivši članovi imaju u Sindikalnoj štedno-kreditnoj uniji nad kojom je otvoren stečajni postupak.

Okružnica članovima

Obrazac prijave tražbine

Rješenje o otvaranju stečajnog postupka 


Thursday, 14.07.2022.

Poštovani,

dana 13. srpnja održan je inicijalni sastanak pregovaračkih odbora poslodavca i Sindikata sa ciljem definiranja metodologije te vremenskog tijeka i dinamike pregovora o sklapanju Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba.

Dogovoreno je da će Sindikat svoj prijedlog sačiniti i predati poslodavcu do kraja srpnja na čemu će se angažirati Iva Bolanča, voditeljica pravne službe SDLSN RH. 

Poslodavac će pak svoj prijedlog Sindikatu dostaviti do kraja kolovoza, pa će se pregovarački odbori ponovno sastati početkom rujna kako bi počeli s uskladbom zajedničkog teksta.

Na sastanku su spomenuta i neka konkretna očekivanja u odnosu na budući tekst, no kako se radi samo o radnoj verziji preuranjeno bi bilo u ovoj fazi iznositi ih. 


Tuesday, 17.05.2022.

Poštovani,

i ove godine na 27. Sportskim susretima SDLSN RH Grad Zagreb je osvojio prvo mjesto u ukupnom redoslijedu ekipa. Za detaljni prikaz rezultata i atmosfere na Susretima kliknite na link u nastavku. 

Sportski susreti SDLSN RH 2022.-rezultati 

Kontakt Forma

Ovo je prostor u kojem dajemo članovima kao i svim ostalim službenicima i namještenicima mogućnost da iznesu svoja razmišljanja o najavama poslodavca u svezi otpuštanja i smanjenja primanja u gradskoj upravi. Molimo Vas da iznesete svoje prijedloge, razmišljanja o tome jesu li te najave opravdane, koje su moguće uštede na drugim pozicijama i primjeri neracionalnog trošenja. Sva Vaša razmišljanja poslužit će Podružnici da se kvalitetnije pripremi za nadolazeće pregovore.

Vaše ime i prezime:
Vaša email adresa: *
Poruka: *
* obavezna polja