Friday, 08.12.2023.

Poštovane članice i članovi,

 

možemo vas izvijestiti da je poslodavac, uz manju modifikaciju, prihvatio zajednički prijedlog repezentativnih sindikata društvenih djelatnosti i gradske uprave da visina osnovice bude viša za 11% od 1.1.2024., te za još 4% od 1.7.2024.(Naš je prijedlog bio da to bude od 1.6.2024.), kao i da već ova božićnica bude isplaćena u visini najvišeg neoporezivog iznosa.

To su u ovoj fazi pregovora bile i jedine točke pregovora, a eventualno će se o ostalim točkama razgovarati nakon 1.1.2024. kada dolazi do promjena u Pravilniku o oporezivanju.

Potpis dodatka Kolektivnog ugovora očekuje se u najskorije vrijeme,  kao i isplata božićnice u najvišem mogućem neoporezivom iznosu.

 


Monday, 06.11.2023.

Poštovane članice i članovi,

3. studenog dobili smo od SDLSN-a obavijest u vezi s Blagajnom uzajamne pomoći pa vam istu prosljeđujemo.

Obavijest BUP


Tuesday, 27.06.2023.

Poštovane članice i članovi,

u prilogu vam prosljeđujemo informaciju koju smo dobili od središnjice SDLSN RH, a koja se odnosi na planirani prosvjed u sklopu traženja primjerenih plaća u službeničkom dijelu pravosudnog osoblja.

Ukoliko želite sudjelovati na prosvjedu molimo postupite prema uputama u dopisu.

SDLSN RH -poziv na prosvjed

Kontakt Forma

Ovo je prostor u kojem dajemo članovima kao i svim ostalim službenicima i namještenicima mogućnost da iznesu svoja razmišljanja o najavama poslodavca u svezi otpuštanja i smanjenja primanja u gradskoj upravi. Molimo Vas da iznesete svoje prijedloge, razmišljanja o tome jesu li te najave opravdane, koje su moguće uštede na drugim pozicijama i primjeri neracionalnog trošenja. Sva Vaša razmišljanja poslužit će Podružnici da se kvalitetnije pripremi za nadolazeće pregovore.

Vaše ime i prezime:
Vaša email adresa: *
Poruka: *
* obavezna polja