Thursday, 28.03.2024.

SRETAN USKRS !


Wednesday, 13.03.2024.

Dar u naravi za Uskrs 2024.

Poštovane članice i članovi,

danas je Povjerenstvo za odabir najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju dara u naravi za Uskrs 2024. godine nakon provedenog postupka u kojem je sudjelovao i povjerenik sindikata gradske uprave Grada Zagreba odlučilo da se prihvati kao najpovoljnija ponuda Konzum plus d.o.o.. Vrijednost bona sukladno Kolektivnom ugovoru iznosi 132,72 eura. Bonovi će se podijeliti sljedeći tjedan kako bi svi djelatnici na vrijeme mogli obaviti nabavku.


Friday, 08.03.2024.

MEĐUNARODNI DAN ŽENA

U povodu 8. ožujka Međunarodnog dana žena sindikalni povjerenik upućuje svim članicama i ostalim kolegicama najsrdačnije čestitke!

Kontakt Forma

Ovo je prostor u kojem dajemo članovima kao i svim ostalim službenicima i namještenicima mogućnost da iznesu svoja razmišljanja o najavama poslodavca u svezi otpuštanja i smanjenja primanja u gradskoj upravi. Molimo Vas da iznesete svoje prijedloge, razmišljanja o tome jesu li te najave opravdane, koje su moguće uštede na drugim pozicijama i primjeri neracionalnog trošenja. Sva Vaša razmišljanja poslužit će Podružnici da se kvalitetnije pripremi za nadolazeće pregovore.

Vaše ime i prezime:
Vaša email adresa: *
Poruka: *
* obavezna polja