Vijesti
Friday, 23.09.2022.

Poštovane članice i članovi,

u privitku vam dostavljamo dokumentaciju koju smo primili od SDLSN RH a u svezi procedure za povrat depozita i članskih uloga koji članovi i bivši članovi imaju u Sindikalnoj štedno-kreditnoj uniji nad kojom je otvoren stečajni postupak.

Okružnica članovima

Obrazac prijave tražbine

Rješenje o otvaranju stečajnog postupka 


Thursday, 14.07.2022.

Poštovani,

dana 13. srpnja održan je inicijalni sastanak pregovaračkih odbora poslodavca i Sindikata sa ciljem definiranja metodologije te vremenskog tijeka i dinamike pregovora o sklapanju Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba.

Dogovoreno je da će Sindikat svoj prijedlog sačiniti i predati poslodavcu do kraja srpnja na čemu će se angažirati Iva Bolanča, voditeljica pravne službe SDLSN RH. 

Poslodavac će pak svoj prijedlog Sindikatu dostaviti do kraja kolovoza, pa će se pregovarački odbori ponovno sastati početkom rujna kako bi počeli s uskladbom zajedničkog teksta.

Na sastanku su spomenuta i neka konkretna očekivanja u odnosu na budući tekst, no kako se radi samo o radnoj verziji preuranjeno bi bilo u ovoj fazi iznositi ih. 


Tuesday, 17.05.2022.

Poštovani,

i ove godine na 27. Sportskim susretima SDLSN RH Grad Zagreb je osvojio prvo mjesto u ukupnom redoslijedu ekipa. Za detaljni prikaz rezultata i atmosfere na Susretima kliknite na link u nastavku. 

Sportski susreti SDLSN RH 2022.-rezultati 


Friday, 06.05.2022.

Obavijest članovima

S obzirom da se u posljednje vrijeme mogu čuti izjave kako se zbog "manjka članova" gasi SDLSN RH i priključuje sindikatu policije, članovima skrećemo pozornost kako se najvjerojatnije radi o " neprijateljskoj propagandi" drugih sindikata (kako bi rekao jedan naš dugogodišnji istaknuti sindikalist), i to potaknuta od pojedinaca koji atakiraju na naš Sindikat nakon što njime nisu uspjeli u potpunosti zavladati iznutra. Osobito su nasrtali na našu Podružnicu (o čemu postoje brojni dokazi i svjedoci), no zahvaljujući vama drage članice i članovi uspjeli smo ostati najveća i najvažnija podružnica u SDLSN RH ujedno i jedina reprezentativna za kolektivno pregovaranje u Gradskoj upravi Grada Zagreba.
Thursday, 28.04.2022.

Međunarodni praznik rada

Svim članicama i članovima, kao i ostalim službenicima i namještenicima čestitamo 1. svibnja, Međunarodni praznik rada!