Vijesti
Thursday, 19.03.2020.

Poštovane članice i članovi!

Prosljeđujemo vam Odluku o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanje sportskih i kulturnih događanja i pismo zahvale od SDLSN-a.

Odluka

Zahvala 


Monday, 16.03.2020.

Poštovane članice i članovi!

U privitku vam šaljem pismo gradonačelniku Grada Zagreba, pismo predsjednice SDLSN RH predsjedniku Vlade RH te upute Ministarstva uprave RH u svezi rada djelatnika upravnih tijela u novonastaloj situaciji.

Očekujemo što skoru reakciju gradonačelnika, a vi upoznajte sve članice i članove s ovom aktivnošću.

Sindikalni povjerenik

Vlado Korbar

Dopis 1 

Dopis 2 

Dopis 3 


Friday, 06.03.2020.

Međunarodni dan žena

Povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena upućujem iskrene čestitke svim članicama Podružnice sindikata Gradske uprave Grada Zagreba!

Vlado Korbar 


Thursday, 12.12.2019.

Poštovane članice i članovi!

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana svim članicama i članovima Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba daruje kalendar (zidni i stolni) za 2020. godinu i božićno vino.

Darovi se mogu podići na lokaciji Trg S. Radića 1 u sobi 254, a po područnim uredima u dogovoru sa svojim koordinatorima. 

Želimo vam sretan Božić i svako dobro u 2020. godini!


Tuesday, 16.07.2019.

Poštovane članice i članovi!

Predsjednik SDLSN RH u ime Sindikata sklopio je ugovor s Merkur osiguranjem koji dostavljamo u privitku. Za sklapanje ugovora javite se gospođi Branki Brajović, a Podružnici radi davanja potvrde o članstvu.

Merkur osiguranje d.d.-popust 20% na Merkur dopunsko zdravstveno osiguranje