Vijesti
Utorak, 07.03.2017.

Čestitka!

Svim članicama Sindikata kao i ostalim kolegicama u Gradskoj upravi čestitamo 8. ožujka, Međunarodni dan žena koji predstavlja jednu od prvih sindikalnih pobjeda u radnoj i ostaloj ravnopravnosti žena.
Ponedjeljak, 06.03.2017.

Obavijest članovima

Poštovani članice i članovi!

U privitku vam dostavljamo dvije ponude. Prva se odnosi na popuste frizersko masažnog kozmetičkog salona Dina - b.b.r., a druga na popust za kazališnu predstavu " Vesele žene Hrvatske " Hit teatra.

U privitcima imate kontakt telefone a članstvo u sindikatu dokazujete članskom iskaznicom ili potvrdom o članstvu koju možete dobiti u sobi 254. 

Frizersko kozmetički salon Dina-b.b.r.

Hit teatar "Vesele žene Hrvatske" 

 

 


Srijeda, 01.03.2017.

Obavijest Članovima

Obavještavamo članove i članice koji koriste prijevoz HŽ-om i čiji smo popis proslijedili SDLSN-u da mogu svoj popust ostvariti na blagajnama Zagreb Glavni kolodvor, Sesvete, Dugo Selo, Čakovec i Slatina.

 

 


Srijeda, 08.02.2017.

Prijevoz članova sindikata željeznicom uz popust

Obavještavamo članove i članice koji koriste prijevoz HŽ-om da su SDLSN RH i HŽ Putnički prijevoz d.o.o. pri HGK sklopili mirnu nagodbu prema kojoj će Putnički promet od 1. ožujka omogućiti popust članovima Sindikata od 15%. Navedenom nagodbom popust će vrijediti do 1.07.2018.

Detalje nagodbe i novog načina evidentiranja i odobravanja popusta nalaze se u privitku ove obavijesti.

Stoga molimo sve članove koji koriste ovaj vid prijevoza da nam hitno dostave podatke kao i broj članske iskaznice. Ukoliko su iskaznicu izgubili ili je nisu niti dobili neka se hitno jave kako bi dobili novu i što prije počeli koristiti odobreni popust. 

Prijevoz članova sindikata željeznicom uz popust 


Utorak, 07.02.2017.

Obavijest članovima

U prilogu vam dajemo podatke o ovogodišnjoj ponudi kampa Seget.

KAMP SEGET ponuda

KAMP SEGET smjene