Vijesti
Monday, 12.07.2010.

Obavijest članovima

U prilogu Vam donosimo dopis Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH za sve članove Podružnice koji jesu ili su bili u sudskom sporu u vezi sa iplatom razlike plaća.

Dopis za članove


Friday, 11.06.2010.

Obavijest članovima

   Donosimo Vam dokumentaciju koju je SDLSN RH dostavio Podružnici sindikata gradske uprave Grada Zagreba sa ciljem da se s njom upoznaju svi članovi Podružnice koji jesu ili su bili u sudskom sporu u vezi sa isplatom razlika plaća.
   Dokumentaciju čine:

1. Dopis SDLSN-a RH u kojem se objašnjava priroda spora s odvjetnikom Roganom
2. Obrasci kojim se povlaće punomoći za zastupanje odvjetniku Roganu
3. Obrazac nove punomoći SDLSN-a RH

   Skrećemo vam pozornost da pažljivo proučite dokumentaciju te postupite sukladno sugestiji SDLSN-a. Kad se odlučite postupiti po navedenom popunjene obrasce dostaviti izravno ili putem svog koordinatora u Podružnicu sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Trg S.Radića 1, soba 254.

Dopis_sindikata1
Dopis_sindikata2
Otkazivanje_punomoci2
Punomoć_SDLSN

 


Friday, 11.06.2010.

Završeni pregovori Sindikata i Grada

U nastavku pregovora sindikata i Grada vezanih uz provedbu kolektivnih ugovora u uvjetima recesije, dogovoreno je da će regres za 2010. godinu iznositi 2000 kuna, a božićnica 500 kuna. Dogovoreno je, također, da će se o eventualnom većem iznosu božićnice, ovisno o trendu punjenja proračuna, ponovno razgovarati u listopadu ove godine.
U skladu s postignutim dogovorom Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi čiji su kolektivni ugovori istekli, sljedeći će tjedan potpisati nove kolektivne ugovore. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH-Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba potpisat će aneks postojećeg Kolektivnog ugovora.
Na jutrošnjem sastanku u gradskoj upravi u ime Grada pregovore je vodio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, a u ime zaposlenika, sudjelovali su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH-Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica Profesionalnih Vatrogasaca JVP Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.


Thursday, 08.04.2010.

16. športski susret SDLSN "Zaton 2010."

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba poziva na 16. športske susrete državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske koji će se održati u Zatonu kod Zadra od 05.-09. svibnja 2010. godine.

Natjecanja će se održati u slijedećim disciplinama:

- stolni tenis - muškarci i žene
- šah - kombinacija
- mali nogomet - muškarci
- pikado - muškarci i žene
- kuglanje - muškarci i žene
- streljaštvo - muškarci i žene
- tenis - muškarci i žene
- potezanje užeta - mješovite ekipe
- odbojka na pijesku - mješovite ekipe
- belot
- izvan službenog programa streetbasket

Troškovi boravka za članove Sindikata iznose 970,00 kuna, a za ostale sudionike 1.200,00 kuna po osobi /4 puna pansiona, prijevoz autobusom/, s mogućnošću otplate u 3 obroka putem administrativne zabrane na plaću. Ovisno o prikupljenim sredstvima od sponzora navedena cijena biti će umanjena za članove Sindikata o čemu će biti pravodobno informirani.

Prijave s uplatom od 400,00 kuna mogu se izvršiti putem uplate općom uplatnicom na naš žiro račun broj 2360000-1400128119, Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba s naznakom za športske susrete " Zaton-2010. "

Kopiju uplatnice dostavite najkasnije do 30. travnja 2010. godine povjereniku Podružnice na adresu: Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, telefon: 610 1254, 610 1051 i fax. 610 1294.

Natjecatelji koji će sudjelovati u pojedinim športskim disciplinama neka se jave povjereniku Podružnice najkasnije do 20. travnja 2010. godine., te obavezno dostave kopiju osobne i članske iskaznice.

Natjecati se mogu isključivo članovi Sindikata uz predočenje članske i osobne iskaznice.


 


Friday, 19.03.2010.

Izlet u Stubičke Toplice

Poštovani članovi, u ovo preduskrsno vrijeme zahvaljujući Vam na odanosti sindikalnoj organizaciji, odlučili smo Vam ponuditi jednodnevni izlet u Stubičke Toplice koji uključuje kupanje u unutarnjim hotelskim bazenima HTP "Matija Gubec" i ručak u restoranu (standardni dnevni menu koji uključuje juhu, glavno jelo, prilog, salatu i kruh) i to u sljedećim terminima:

-  5. travnja,
- 10. i 11. travnja,
- 17. i 18. travnja,
- 24. i 25. travnja,
- 01. i 02. svibnja.

Prijevoz si članovi organiziraju samostalno, uz napomenu da smo u dogovorima s HŽ-om osigurali popust od 30-40% na povratnu kartu Zagreb Gl.Kolodvor-Stubičke toplice-Zagreb.

Na Vama je da odaberete termin i nakasnije osam dana prije željenog termina javite na telefon 610-1254 koji termin želite koristiti te da dođete u sobu 254 (Trg S.Radića 1) kako biste podigli odgovarajući dokument koji ćete predati na ulazu u bazen.
Ukoliko zbog procesa rada nećete biti u stanju osobno doći u Ured u S.Radića, osigurat ćemo Vam potrebnu dokumentaciju putem koordinatora.

Nužno je pridržavati se ovih rokova kako bi HTP "Matija Gubec" moglo planirati količine hrane i ostale aktivnosti s obzirom na popunjenost bazena. Radi komoditeta kupača sugerirano nam je da broj naših članova po terminu ne prelazi 200.

Ova akcija je besplatna samo za članove Sindikata Podružnice Gradske uprave Grada Zagreba, ali ako želite sa sobom povesti nekoga od svoje rodbine ili prijatelja, a da bi ta osoba ostvarila popust koji dobivamo od domaćina, trebate za nju u našoj blagajni uplatiti 55,00 kuna (puna cijena paketa u HTP je 80,00 kuna).