Vijesti
Thursday, 14.01.2021.

OBAVIJEST

Obavještavamo Vas da je u Službenom glasniku Grada Zagreba 1/2021 od 12. siječnja 2021. objavljen XVII. dodatak Kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba. Ujedno se ispričavamo što smo u prošloj obavijesti dali pogrešnu informaciju da se i za dobrovoljne davatelje krvne plazme priznaje pravo na slobodne dane kao i za dobrovoljno davanje krvi, što nije točno jer bi se u tom slučaju s obzirom na češću mogućnost davanja plazme slobodni dani po toj osnovi gotovo izjednačili s ukupnim danima godišnjeg odmora.  Stoga je u tekst Kolektivnog ugovora uvrštena odredba koja je usklađena s Kolektivnim ugovorom za državne službenike i namještenike kako ne bi bilo dvojbi po tom pitanju. 

 XVII. DODATAK KOLEKTVINOM UGOVORU 


Wednesday, 23.12.2020.

PRODUŽENJE KOLEKTIVNOG UGOVORA

Poštovane članice i članovi Sindikata, 

Danas je održan sastanak s gradonačelnikom ovlaštenih predstavnika sindikata predškolskog odgoja, kulture, javnog vatrogastva i gradske uprave. Na sastanku je odlučeno da se i za cijelu 2021. godinu (od 01.01.do 31.12.) produži primjena postojećih odredaba Kolektivnog ugovora uz dodatak da se osnovica za obračun plaće od 01.01.2021. povisuje za 1,3% koliko je u svom Priopćenju utvrdio Odjel za statistiku Gradskog ureda za strategiju. Osim toga, pravo na slobodne dane utvrđeno je i dobrovoljnim davateljima krvne plazme kao i dobrovoljnim davateljima krvi.

Čim dodatak Kolektvnom ugovoru bude objavljen u Službenom glasniku, stavit ćemo ga i na našu stranicu.

Vjerujem na nam je ovo najbolja čestitka za Božić i Novu godinu, te vam od srca želim sve najbolje za predstojeće blagdane.

 

Sindikalni povjerenik: 

Vlado Korbar 


Thursday, 10.12.2020.

DAROVI ZA BOŽIĆ

Poštovani koordinatori, članice i članovi Sindikata,

Od ponedjeljka 14.12.2020. do petka 18.12.2020, dijelit će se prigodni zidni i stolni kalendari za 2021. godinu. Vaši koordinatori pobrinut će se da svi dobijete svoj prigodni poklon. Uz kalendar i ove godine, svaki član dobiva i jedno noćenje za dvije osobe u našoj vili u Lovranu uz obvezu plaćanja drugog noćenja o čemu ćete se dogovorii kad za to dođe vrijeme u uredu Podružnice na telefon 610-1254.

 Želimo Vam sretan Božić i svako dobro u 2021. godini! :)

 

Vaš Sindikat! 


Tuesday, 13.10.2020.

SDLSN HR AŽURIRANJE PODATAKA

Poštovane članice i članovi,

U privitku vam dostavljamo dopis SDLSN RH kao i obrazac osobnih podataka. Molimo vas da ispunite obrazac u cilju ažuriranja podataka o članstvu, te ga dostavite u SDLSN RH na mail naveden u njihovom dopisu.

Molimo vas da isti mail pošaljete i svom koordinatoru u pripadajućem područnom uredu ili na mail: tina.zdero@zagreb.hr 

 OBRAZAC

 DOPIS 


Monday, 14.09.2020.

Gradska zalagaonica

 

U nastavku vam dajemo osnovne informacije o gradskoj zalagaonici čiji su predstavnici posjetili podružnicu te dali ponudu po kojoj bi naši članovi uz predočenje članske iskaznice ostvarili određeni popust, kako u prodaji, tako i u kupnji njihovog asortimana. Za sve dodatne informacije, molimo obratite im se izravno na brojeve telefona koje su dali u prilogu.

Popis gradskih zalagaonica