Vijesti
Wednesday, 05.05.2021.

XVIII. DODATAK KOLEKTIVNOM UGOVORU

Poštovano članstvo,

U privitku vam šaljemo kopiju XVIII. dodatka Kolektivnom ugovoru. Promjena se odnosi na vraćanje kategorije dobrovoljnog darivanja krvi i svih krvnih pripravaka u režim dva slobodna dana. (U prošlom dodatku Kolektivnom ugovoru krvna plazma je iz te kategorije izbačena, nakon čega je uslijedila preporuka Ministarstva zdravstva i Zavoda za transfuziju da krv i krvni pripravci moraju imati jednaki tretman što se tiče slobodnih dana.) Sadašnjom promjenom ograničava se ukupan broj darivanja krvi i krvnih pripravaka za koje se mogu dobiti slobodni dani i to na četiri puta godišnje.

XVIII. DODATAK KOLEKTIVNOM UGOVORU 


Friday, 30.04.2021.

Međunarodni praznik rada

Svim članicama i članovima čestitamo 1. svibnja, Međunarodni praznik rada.

Vaš povjerenik 


Tuesday, 27.04.2021.

PONUDA PERADI S DOSTAVOM

Poštovane članice i članovi,

U prilogu vam skrećemo pozornost da nam se obratilo poduzeće Jančec d.o.o.  s ponudom relativno povoljnih cijena peradi s dostavom u kuću. U ponudi imate kontaktni broj telefona za sve informacije.LINK


Thursday, 01.04.2021.

USKRSNA ČESTITKA

Svim članicama i članovima kao i ostalim namještenicima i službenicima gradske uprave Grada Zagreba želimo sretan Uskrs i uskrsne blagdane. 


Tuesday, 23.03.2021.

Poštovani!

Zajedničko povjerenstvo Zagrebačkog  holdinga i Gradske uprave Grada Zagreba završilo je s radom 23. ožujka i donijelo odluku o odabiru najpovoljnije ponude za dar u naravi-uskrsnicu 2021. godine.

Bon tj. vrijednosnu karticu u iznosu od 600,00 kuna preuzet ćemo od trgovačkog lanca Spar koji je dao najpovoljniju ponudu za kupnju dara u naravi. Kartice će biti dostupne od početka idućeg tjedna nakon što ih odgovarajuće službe Gradske uprave Grada Zagreba preuzmu u upravi Holdinga. Kartice će se moći koristiti višekratno do potpunog iskorištenja iznosa na kartici s rokom važenja kartice do 31.10.2021.