Vijesti
Tuesday, 27.04.2021.

PONUDA PERADI S DOSTAVOM

Poštovane članice i članovi,

U prilogu vam skrećemo pozornost da nam se obratilo poduzeće Jančec d.o.o.  s ponudom relativno povoljnih cijena peradi s dostavom u kuću. U ponudi imate kontaktni broj telefona za sve informacije.LINK


Thursday, 01.04.2021.

USKRSNA ČESTITKA

Svim članicama i članovima kao i ostalim namještenicima i službenicima gradske uprave Grada Zagreba želimo sretan Uskrs i uskrsne blagdane. 


Tuesday, 23.03.2021.

Poštovani!

Zajedničko povjerenstvo Zagrebačkog  holdinga i Gradske uprave Grada Zagreba završilo je s radom 23. ožujka i donijelo odluku o odabiru najpovoljnije ponude za dar u naravi-uskrsnicu 2021. godine.

Bon tj. vrijednosnu karticu u iznosu od 600,00 kuna preuzet ćemo od trgovačkog lanca Spar koji je dao najpovoljniju ponudu za kupnju dara u naravi. Kartice će biti dostupne od početka idućeg tjedna nakon što ih odgovarajuće službe Gradske uprave Grada Zagreba preuzmu u upravi Holdinga. Kartice će se moći koristiti višekratno do potpunog iskorištenja iznosa na kartici s rokom važenja kartice do 31.10.2021.


Monday, 08.03.2021.

Međunarodni dan žena

Poštovane članice Sindikata kao i ostale službenice i namještenice Gradske uprave Grada Zagreba čestitam Vam 8. ožujka, Međunarodni dan žena, praznik koji nosi poruke ravnopravnosti i digniteta svih žena, koji je izboren u teškoj borbi, u prvom redu sindikalnoj, bez koje bi svijet izgledao sasvim drugačije, a u kojoj treba učiniti još mnogo toga kako bi žene doista bile ravnopravne u punom smislu te riječi!

Vlado Korbar, sindikalni povjerenik 


Monday, 01.03.2021.

Poštovane članice i članovi,

zatečeni smo žalosnom viješću kako nas je gradonačelnik Grada Zagreba iznenada napustio u noći sa subote na nedjelju.
Tim povodom povjerenik Podružnice se, u ime članova i svoje osobno ime, upisao u Knjigu žalosti odmah nakon što je postavljena u foajeu Gradske uprave.
Smrt gospodina Milana Bandića gubitak je i za sindikalnu organizaciju s obzirom da je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić bio osvjedočeni prijatelj Sindikata i socijalnog dijaloga.
Ostale detalje vezane uz komemoraciju i posljednji ispraćaj pratite putem dostupnih medija.