Vijesti
Monday, 02.06.2014.

Završeni 20. športski susreti u Zatonu

Poštovane članice i članovi, 

s velikim zadovoljstvom vas možemo izvijestiti da smo upravo na dan nebeske zaštitnice našega Grada, Majke Božje Kamenitih vrata, na 20-im sindikalnim športskim susretima službenika i namještenika Republike Hrvatske, osvojili prvo mjesto i to najuvjerljivije u povijesti igara s ukupno 50 bodova, dok su drugoplasirana Sisasačko-moslavačka i trećeplasirana Zadarska županija osvojile 25 odnosno 13 bodova.

Zahvaljujem svim sudionicima iz Grada Zagreba (118), ne samo na izvanrednim sportskim rezultatima nego i na nezaboravnim trenucima druženja, uglavnom civiliziranom i kulturnom ponašanju ( s jednim izuzetkom-ove godine ih još nećemo imenovati ).

Zahvaljujem također gradonačelniku i njegovom izaslaniku gospodinu Ivici Lovriću koji nas je posjetio na dan otvaranja susreta i čija je nazočnost bila dodatni poticaj svim našim natjecateljima i članovima.

I ove su godine nažalost zabilježeni uobičajeni organizacijski propusti domaćina, prvenstveno pri raspodjeli apartmana i ključeva, unatoč tome što smo im pravodobno dostavili sve potrebne podatke.
Poduzet ćemo što je u našoj moći da se to do iduće godine otkloni.

Detaljnije informacije o plasmanima možete saznati na www.sdlsn.hr

U nadi da ćemo se družiti i sljedeće godine još jedanput svima od srca hvala!

Vlado Korbar

Dodjela pehara (226 kb, JPG)


Monday, 19.05.2014.

Poštovani članovi,

jedna od najvećih nesreća koja čovjeka može zadesiti u životu je ostati bez vlastitog doma i svega što je marljivo stjecao cijeli život.
Nažalost, dijelu stanovnika naše ionako napaćene Slavonije događa se upravo to.
Da bismo im barem donekle olakšali život u ovim teškim danima, SDLSN RH i naša Podružnica uplatile su značajne svote na rezervirani račun Crvenoga križa HR6923400091511555516, Hrvatski Crveni križ, Ulica crvenog križa 14, poziv na broj 08, model 00, opis plaćanja pomoć stanovništvu poplavljenih područja u Republici Hrvatskoj.
Ukoliko ste u mogućnosti, uključite se i Vi u ovu akciju. Pomoć u potrebnoj robi možete donijeti u sabirne centre prema uputama javnih glasila.

Vlado Korbar, povjerenik


Wednesday, 30.04.2014.

ČESTITAMO 1. SVIBNJA MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

Svim članicama i članovima, kao i svim marljivim poštenim radnicima čestitamo 1. svibnja-Međunarodni praznik rada uz poziv da nam se pridruže na središnjem sindikalnom obilježavanju tog blagdana 1. svibnja u 9,00 sati na Radničkoj cesti 29.

Vlado Korbar


Wednesday, 23.04.2014.

OBAVIJEST ČLANOVIMA SINDIKATA PROGRAM ZA 01. SVIBANJ

SVE HRVATSKE SINDIKALNE SREDIŠNJICE I OVE ĆE GODINE OBILJEŽITI 1. SVIBNJA-MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA. OVE SE GODINE AKTIVNOSTI ODVIJAJU U ZNAKU TRI 8, 8 SATI RADA+8 SATI ODMORA+ 8 SATI SLOBODNOG VREMENA.

RASPORED MANIFESTACIJE:
- 9,00 OKUPLJANJE PROSVJEDNIKA NA LOKACIJI RADNIČKA 29 (PRIJE ROTORA IZMEĐU DRŽIĆEVE I VUKOVARSKE)
- 9,00-9,45 PODJELA MAJICA
- 9,45-10,15 SNIMANJE MILENIJSKE FOTOGRAFIJE ŠIME STRIKOMANA, 8+8+8
- 10,15-11,00 OBRAĆANJA PREDSJEDNIKA SREDIŠNJICA, TE FORMIRANJE PROSVJEDNE POVORKE (DRŽIĆEVA-ŠUBIĆEVA-KVATRIĆ-MAKSIMIR)
-12,00 UKLJUČIVANJE U SREDIŠNJU GRADSKU MANIFESTACIJU
MOLIMO DA ŠTO PRIJE IZVIJESTITE O TOČNOM BROJU PROSVJEDNIKA SA SVAKE LOKACIJE NA BROJ TEL.1254. 


Thursday, 03.04.2014.

OBAVIJEST O 20. ŠPORTSKIM SUSRETIMA U ZATONU 2014.

Poštovani,

u prilogu vam dostavljamo obavijest o 20. jubilarnim športskim susretima državnih i lokalnih službenika i namještenika u Zatonu kod Nina od 28. svibnja do 1. lipnja 2014. godine. 

Po pitanju športskih rezultata skrećemo pozornost da prošle godine nismo polučili uspjehe u sljedećim diciplinama: PIKADO, POTEZANJE UŽETA, ULIČNA KOŠARKA I ODBOJKA NA PIJESKU, pa bi bilo jako dobro da se ove godine za te discipline nađu kvalitetni natjecatelji. Bez obzira na to što već godinama osvajamo prvo mjesto na igrama, uvijek se može i mora biti bolji.

Obavijest Zaton 2014.