Vijesti
Monday, 22.11.2010.

Obavijest članovima

U prilogu Vam dostavljamo dopis Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH vezan za troškova zastupanja u predmetima  koje ste pokrenuli protiv Grada Zagreba.

Dopis za članove


Monday, 12.07.2010.

Obavijest članovima

U prilogu Vam donosimo dopis Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH za sve članove Podružnice koji jesu ili su bili u sudskom sporu u vezi sa iplatom razlike plaća.

Dopis za članove


Friday, 11.06.2010.

Obavijest članovima

   Donosimo Vam dokumentaciju koju je SDLSN RH dostavio Podružnici sindikata gradske uprave Grada Zagreba sa ciljem da se s njom upoznaju svi članovi Podružnice koji jesu ili su bili u sudskom sporu u vezi sa isplatom razlika plaća.
   Dokumentaciju čine:

1. Dopis SDLSN-a RH u kojem se objašnjava priroda spora s odvjetnikom Roganom
2. Obrasci kojim se povlaće punomoći za zastupanje odvjetniku Roganu
3. Obrazac nove punomoći SDLSN-a RH

   Skrećemo vam pozornost da pažljivo proučite dokumentaciju te postupite sukladno sugestiji SDLSN-a. Kad se odlučite postupiti po navedenom popunjene obrasce dostaviti izravno ili putem svog koordinatora u Podružnicu sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Trg S.Radića 1, soba 254.

Dopis_sindikata1
Dopis_sindikata2
Otkazivanje_punomoci2
Punomoć_SDLSN

 


Friday, 11.06.2010.

Završeni pregovori Sindikata i Grada

U nastavku pregovora sindikata i Grada vezanih uz provedbu kolektivnih ugovora u uvjetima recesije, dogovoreno je da će regres za 2010. godinu iznositi 2000 kuna, a božićnica 500 kuna. Dogovoreno je, također, da će se o eventualnom većem iznosu božićnice, ovisno o trendu punjenja proračuna, ponovno razgovarati u listopadu ove godine.
U skladu s postignutim dogovorom Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi čiji su kolektivni ugovori istekli, sljedeći će tjedan potpisati nove kolektivne ugovore. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH-Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba potpisat će aneks postojećeg Kolektivnog ugovora.
Na jutrošnjem sastanku u gradskoj upravi u ime Grada pregovore je vodio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, a u ime zaposlenika, sudjelovali su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH-Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica Profesionalnih Vatrogasaca JVP Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.


Thursday, 08.04.2010.

16. športski susret SDLSN "Zaton 2010."

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba poziva na 16. športske susrete državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske koji će se održati u Zatonu kod Zadra od 05.-09. svibnja 2010. godine.

Natjecanja će se održati u slijedećim disciplinama:

- stolni tenis - muškarci i žene
- šah - kombinacija
- mali nogomet - muškarci
- pikado - muškarci i žene
- kuglanje - muškarci i žene
- streljaštvo - muškarci i žene
- tenis - muškarci i žene
- potezanje užeta - mješovite ekipe
- odbojka na pijesku - mješovite ekipe
- belot
- izvan službenog programa streetbasket

Troškovi boravka za članove Sindikata iznose 970,00 kuna, a za ostale sudionike 1.200,00 kuna po osobi /4 puna pansiona, prijevoz autobusom/, s mogućnošću otplate u 3 obroka putem administrativne zabrane na plaću. Ovisno o prikupljenim sredstvima od sponzora navedena cijena biti će umanjena za članove Sindikata o čemu će biti pravodobno informirani.

Prijave s uplatom od 400,00 kuna mogu se izvršiti putem uplate općom uplatnicom na naš žiro račun broj 2360000-1400128119, Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba s naznakom za športske susrete " Zaton-2010. "

Kopiju uplatnice dostavite najkasnije do 30. travnja 2010. godine povjereniku Podružnice na adresu: Podružnica sindikata gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, telefon: 610 1254, 610 1051 i fax. 610 1294.

Natjecatelji koji će sudjelovati u pojedinim športskim disciplinama neka se jave povjereniku Podružnice najkasnije do 20. travnja 2010. godine., te obavezno dostave kopiju osobne i članske iskaznice.

Natjecati se mogu isključivo članovi Sindikata uz predočenje članske i osobne iskaznice.