Vijesti
Wednesday, 30.03.2022.

Poštovane članice i članovi,

s obzirom da se približava Uskrs, i ove kao i prethodnih godina intenzivira se aktivnost nabavke tzv. bona (dar u naravi), materijalno pravo koje je regulirano člankom 47. Kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u gradskim upravnim tijelima Grada Zagreba.
Vrijednost dara u naravi i ove je godine 600,00 kuna, radi se naime o iznosu na koji se prema propisima ne plaća porez. Postupak odabira najpovoljnijeg ponuditelja za kupnju dara u naravi i ove godine obavlja zajedničko povjerenstvo gradske uprave i ustanova, Zagrebačkog holdinga i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Zagreba. Članovi tog zajedničkog povjerenstva u ime gradske uprave su mr.sc.Pavka Krezo, voditeljica Odjela za poslove financijske operative Gradskog ureda za financije i javnu nabavu te sindikalni povjerenik Vlado Korbar.
Najvažnija novost ove je godine to da će se od ponuditelja tražiti da na bonu-kartici bude istaknut ispravan  datum do kojeg se može bon-kartica iskoristiti tj. 31.10.2022., što lani nije bilo, pa zbog toga neki kolegice i kolege nisu iskoristili bon-karticu do toga roka. Utvrđeni su ponuditelji kojima će se slati upit za ponudu i to su: Kaufland, Konzum, Lidl, Plodine i Spar. Ponude trebaju poslati do 1.4.2022., kada će biti i novi sastanak povjerenstva, a konačne ponude i odluka o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja bi će donesena do 5.4.2022., a preuzimanje bonova za Uskrs planirano je između 8. i 11.4.2022. Informacije radi ukupan broj zaposlenih u gradskoj upravi Grada Zagreba, ustanovama i trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Zagreba (bez Zagrebačkog holdinga) je 16334.
Daljnje informacije dobit će te nakon sljedeće sjednice povjerenstva.